Η εταιρεία μας παράγει και διαθέτει διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για την ανάπτυξη μοσχαριών και γαλακτοπαραγωγών αγελάδων ώστε οι κτηνοτρόφοι να είναι υπερήφανοι για την ποιότητα του κρέατος ή του
γάλακτος.


*TK 30 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το μίγμα απευθύνεται σε αγελάδες υψηλής γαλακτοπαραγωγής για να χορηγείται σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας χονδροειδή τροφή. Η χορηγούμενη ποσότητα εξαρτάται από την φυσική κατάσταση του ζώου, από το στάδιο γαλακτοπαραγωγής και την ποσότητα του παραγόμενου γάλακτος. Συνιστώμενη δόση: 1 kg μίγματος / 2,3 It γάλακτος πέρα των αναγκών συντήρησης.


*ΤΚ 30Ε ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Το μίγμα χορηγείται σε αγελάδες υψηλής γαλακτοπαραγωγής σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας ενσίρωμα καλαμποκιού. Συνιστώμενη δόση: 1 kg μίγματος / 2,3 It γάλακτος πέρα των αναγκών συντήρησης.


* ΤΚ 31 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το μίγμα χορηγείται σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας χονδροειδή τροφή. Συνιστώμενη δόση: 1 kg μίγματος / 2,1 It γάλακτος πέρα των αναγκών συντήρησης.


*ΤΚ 32 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΞΗΡΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΓΕΛΑΔΩΝ

Το μίγμα χορηγείται σε αγελάδες γαλακτοπαραγωγής κατά την ξηρά περίοδο σε συνδιασμό με άριστης ποιότητας χονδροειδή τροφή , σε ποσοστό 0,88-0,5% του σωματικού βάρους για την περίοδο 2 μηνών πριν τη γέννα.


*ΤΚ 131 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ 1+1 ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Υψηλής πρωτεινης συμπύκνωμα για την αξιοποίηση των δημητριακών καρπών της αγελαδοτροφικής μονάδας , χορηγείται σε συνδιασμό με άριστης ποιότητας χονδοειδή τροφή και αναμιγνύεται με δημητριακά 1 προς 1.


ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για τις αγελάδες η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τη NUTRIFARM ABEE, διαθέτει ειδικά προϊόντα που βοηθούν τον εκτροφέα - παραγωγό στην παρασκευή των τροφών των ζώων του ή στην διατροφή των ζώων του σε ειδικές περιόδους της ζωής τους.

• ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΕΣ 2,5%
• ΠΛΑΚΕΣ ΛΕΙΞΕΩΣ