Η εταιρεία μας παράγει και διαθέτει σειρά διατροφικών προϊόντων, ειδικά μελετημένων για τις ιδιαίτερες ανάγκες των κουνελιών. Έχουν ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο αυτό ζώο, ειδική αναλογία υλικών για υψηλή παραγωγή και πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών τους.Τα προϊόντα μας ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των τύπων των κουνελιών (βελτιωμένες φυλές έως και οικόσιτα με ντόπιες φυλές κουνελιών) και είναι σχεδιασμένα ώστε να συμβάλλουν στην παραγωγή κουνελίσιου κρέατος υψηλής βιολογικής αξίας και γευστικότητας, χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος και χοληστερόλη, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες για τον κονικλοτρόφο.

*ΤΚ 090 ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΜΙΚΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ

Το μίγμα είναι σε μορφή συμπηκτών (pellets) 3,5 mm και απευθύνεται σε παχυνόμενα κουνέλια και κουνέλες αναπαραγωγής καθόλη την περίοδο αναπαραγωγής τους (κυοφορία και γαλουχία). Χορηγούμε κατά βούληση, περίπου 200 - 400 gr/ ημέρα. Για νεαρές κουνέλες χορηγούμε περίπου 40-50 gr / kg ζωντανού βάρους.


*ΤΚ 97 ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΠΑΧΥΝΣΗΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ

Το μίγμα είναι σε μορφή συμπηκτών (pellets) 3,5 mm και είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει πλήρως τις θρεπτικές ανάγκες των νεαρών κουνελιών κατά την πάχυνσή τους. Χορηγούμε κατά βούληση, περίπου 150 - 250 gr/ ημέρα. Στην πάχυνση επιτυγχάνουμε σφάγιο 1,7 - 2,2 kg σε 80 - 85 ημέρες από τη γέννησή τους.


*ΤΚ 95 ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ

Το μίγμα είναι σε μορφή pellets 3,5cm και σχεδιασμένο να καλύπτει πλήρως τις θρεπτικές ανάγκες των μητέρων καθόλη την περίοδο της αναπαραγωγής τους (κυοφορία-γαλουχία).Χορηγούμε κατά βούληση 200-400γρ/ημέρα περίπου ,για νεαρές κουνέλες χορηγούμε περίπου 40-50γρ/κιλό ζωντανού βάρους.


*ΤΚ 96 ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΥ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ

Το μίγμα είναι σε μορφή pellets 3,5cm και σχεδιασμένο να καλύπτει πλήρως τις θρεπτικές ανάγκες των νεαρών κουνελιών κατά την περίοδο του θηλασμού -απογαλακτισμού (ηλικία 15 έως 40 ημερών) μέχρι και την περίοδο της ανάπτυξης.Παράλληλα καλύπτει τις αντίστοιχες ανάγκες των μητέρων τους καθόλη την αναπαραγωγικήτους περίοδο κυοφορία-γαλουχία.Η τροφή αυτή περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία (γάλα,προβιοτικά,ηλεκτρολύτες,κ.α.) εκείνα που συμβάλλουν στην πρόληψη των προβλημάτων υγείας της ηλικίας αυτής. Το πλεονέκτημα της τροφής αυτής είναι ότι τα νεαρά κουνέλια συνηθίζουν στην τροφή αυτή από την ηλικία του θηλασμού και στη συνέχεια όταν περνούν στον απογαλακτισμό και την πάχυνσή τους δεν καταπονούνται μεταβαίνοντας σε άλλο τύπο ζωοτροφής.